Tijdens mijn opleiding grafische vormgeving aan de kunstakademie in Arnhem kreeg ik al snel in de gaten dat het audiovisuele vak iets was waar ik verder in wilde. Aan de ene kant was daar de animatie, de fascinatie om dooie dingen levend te maken en tegelijk ontstond er voor mij de mogelijkheid om verhalen te vertellen.

Na de akademie ben ik films gaan maken, opdrachtfilms voor bedrijven, instanties en musea en eigen animatie projecten. Twee van deze projecten zijn aangekocht en uitgezonden door de VPRO: Tokke Vertelt, een dertiendelige reeks Indonesische sprookjes werd in 1997 genomineerd voor een Cinekid award en dertien Nederlandse Legendes, eveneens voorgedragen voor deze prijs.
Daarnaast heb ik tien jaar les gegeven in ArtEZ bij Fine Art en heb met de studenten mooie projecten gerealiseerd in samenwerking met de VPRO en het Kröller-Müller Museum.

Onlangs heb ik de lange documentaire De Mannen Van Staal afgerond, een productie waar ik in m’n eentje aan gewerkt heb: scenario, camera, interviews, geluid, montage etc.
Concept en scenario zijn de belangrijkste pijlers waarop mijn producties worden gebouwd. Veel aandacht is er voor hoe de boodschap en het verhaal bij de kijker terecht komt en door mijn grafische achtergrond zorg ik er ook voor dat het er mooi uit ziet.